BEMUTATKOZÁS

Tésztáink magyar és osztrák alapanyagokból készülnek. Nyíregyházi gyárunkban állítjuk elő, részben hazai alapanyagokból, 100 %-ban magyar munkaerővel. A csomagolóanyag is itthonról származik. Az a tapasztalat, hogy a vásárlók egyre inkább a magyar termékek felé fordulnak, azt preferálják. Hiszen miért vegyen külföldi árut, ha ugyanazt a minőséget a hazai piacról is be tudja szerezni. Mivel mindösszesen a Prémium és a Durum tésztáink alapanyagaként használt durumdara származik Ausztriából, a magyar jelleg még így is kiemelkedő. Az SG Prémium, Durum és Garasos tésztáink pedig együttesen lefedik a különböző piaci szegmenseket.

Prémium tésztáinknál igyekszünk a lehető legjobb alapanyagokat felhasználni. Kiváló minőségű durumőrlemény és tojáslé képezi az SG Prémium tészták alapját. A durumőrlemények fehérjetartalma ugyanis a vizsgálatok szerint jóval magasabb, mint a puha búzaliszteké. Ettől a tészta erősebb és rugalmasabb lesz. A másik ok, amiért durumdarát használunk, az a színben keresendő. Ugyanis ez az alapanyag és természetesen a tojáslé az oka a tészták szép, sárgás színének. A minőségi összetevők ezáltal hatással vannak a Prémium tésztáink árára is. Ez azonban még így is közép árkategóriát jelent.

A hagyományosabb, ár-érzékeny piacra gondolva fejlesztettük ki Garasos termékcsaládunkat. Előnye, hogy a magyar boltok polcain már ismert tésztalisztből, kevesebb tojáslé hozzáadásával készült. Ennek köszönhetően egy, a Prémium tésztáinknál lágyabb ízvilágú, olcsóbb árkategóriás terméket tudtunk a vásárlók igényeinek megfeleltetni.

Az egészséges életmód híveire gondolva megalkottuk durum tésztáinkat is. Alapanyagában Prémium tésztáinkkal egyezik meg. A különbség csak annyi, hogy tojáslé nélkül készül, így például a vegetáriánusok is fogyaszthatják.