ÖRDÖGSZÁJ RUKKOLÁVAL

ÖRDÖGSZÁJ RUKKOLÁVAL

 

Hozzávalók (A hozzávalók regisztráció után megvásárolhatóak a www.buy4friends.com oldalon):

200 gr ördögszáj

2 gerezd fokhagyma

200 gr rukkola

2 közepes paradicsom

2 ek. olívaolaj

60 ml zöldségleves

3 ek. balzsamecet

½ tk. só

1/8 tk. bors

80 gr finomra reszelt parmezán sajt

60 gr fenyőmag

 

A tésztát főzzük ki. A fokhagymagerezdeket tisztítsuk meg és zúzzuk össze. A rukkolát válogassuk át, mossuk meg, tépkedjük darabokra. A paradicsomot mossuk meg, a húsát kockázzuk fel.

Az olívaolajat forrósítsuk fel serpenyőben, és futtassuk meg benne a fokhagymát. Keverjük bele a levest, az ecetet, a sót és a borsot, és főzzük össze. A serpenyőt vegyük le a tűzről, aztán forgassuk bele a tésztát, a rukkolát, valamint a paradicsomkockákat.

A tésztakeveréket osszuk el négy tányérra, szórjuk meg parmezánnal és a fenyőmaggal, és azonnal tálaljuk.

Cimkék: